Alt til haven

Planter, gødning og haveudstyr

Haven

Få dig en flot have

Hvis du er træt af, hvordan din have ser ud her og nu, er det jo bare med at komme i gang med at gøre den pænere. Det behøver ikke at tage særlig lang tid at få ryddet op og gjort haven pæn.

Brug et par timer om ugen eller måneden

Det vigtigste med din have er bare, at du sørger for at komme ind i en vane, hvor du bruger et par timer om ugen eller om måneden, alt afhængig hvor meget der er at vedligeholde i din have, som du bruger på at vedligeholde den.

På den måde lader du ikke bare din have stå til, og den kommer aldrig til at tage sig grimt ud, hvis du bruger et par timer enten om ugen eller om måneden på at fjerne ukrudt, slå græsset, klippe visne blomster ned og meget andet. Det kan være en god vane at tillægge sig.

Plant nye blomster og buske

Hvis du ikke mener, at din have på nuværende tidspunkt er særlig spændende at kigge på, skal du måske i gang med at plante nye blomster og buske. Det kan i den grad være med til at gøre en stor forskel i en have.

Har du ikke særlig meget seværdigt i din have lige nu, kan det jo gøre en enorm forskel at få plantet et par flotte blomster og buske i haven. Og det er meget nemt at købe nye blomster og buske til haven på nettet, hvis du har lyst til det.

Vær stolt over din have

Når du kommer i gang med at gøre noget ved din have, og du får den til at se flot ud, kan du også glæde dig til at være stolt over din have. Det er jo sjovere at eje en have, som du er glad for at vise frem, i stedet for at skulle skamme sig over den.

Sådan kan du fjerne en tæge, hvis du har problemer med tæger og flåter i din have. Det kan være godt at lære mere om, så du er forberedt på det fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.