Alt til haven

Planter, gødning og haveudstyr

Haven

Køb et hegn til haven hvis du får hund

Går du med tanker om at få en hund, eller har du allerede besluttet dig for at få en hund, og skal du snart ud at hente den, er der en ting, der kan være godt at gøre først, så du er helt klar, når hunden kommer.

Bor du i et hus med egen have, er det nemlig en rigtig god idé at få hegnet din have ind, så du er sikker på, at din hund ikke løber væk, når den skal være ude i haven. Og det kan jo være belejligt bare at kunne lukke sin hund ud i haven, når der er brug for det.

Nemt at klare det selv

Du skal ikke være bange for, at det er svært at sætte et hegn op på egen hånd. Det behøver jo ikke at være verdens største eller dyreste hegn. Du kan komme langt med et billigt trådhegn fra det lokale byggemarked, og det tager ikke meget mere end et par timer, når du først kommer i gang med det. Så lad være med at betale en anden i dyre domme for at sætte det op for dig, du kan sagtens klare det selv.

Hvor meget hegn skal du bruge?

Inden du bare går i gang med at købe mange meter hegn ind, kan det være en god idé at måle din have op, så du ved nogenlunde, hvor meget hegn du skal bruge. Ellers kan du ende med at have mange meter hegn i overskud, og der er jo ingen grund til at betale for alt for meget hegn, du ikke kommer til at bruge.

Kan du finde et cirka mål, er det meget bedre at købe hegnet ud fra det, så du kan købe de meter hegn, du cirka kommer til at få brug for.

Vælg den rette højde på hegnet

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at vælge den rette højde på hegnet. Har du en lille hund, behøver du måske ikke at vælge verdens største hegn til haven. Skal du på den anden side have dig en stor hund, der har noget power i sig, er det nok en meget god idé at få lidt højde på dit hegn, så den ikke bare kan vade direkte over dit hegn.

Og så er det jo ellers bare med at få sat dit nye hegn op, så du er klar til at få hund. Du finder også sjove rullegardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.